PIETER
BAASJE GEZOCHT
BO & PUCK
KOBI
Teun is de beweeglijkste van de 3 broers. Een hele reeks foto’s zijn er gemaakt, waarvan er eentje bijna scherp is…. Dat typeert Teun: altijd druk, altijd bezig, alles is leuk. In het filmpje zie je goed hoor bezig dit bijtje is, hij is natuurlijk nog hartstikke jong ook. Hij is samen met zijn broers Toon en August afgestaan en op zoek naar een lief maatje en heel ruime goed afgesloten ren. Heb je interesse en op zoek naar een lekker actief konijntje stuur dan een berichtje naar Pluis & Co. Het beste komt Teun tot zijn recht bij een niet al te oud vriendinnetje, die zijn tempo kan bijhouden.
TEUN
- Geslacht Ram - Geboren 24 oktober 2021 - Ras Klein tot middelgroot - Vacht Kortharig, licht bruin - Gecastreerd Ja - Ingeënt Ja - Locatie Opvang Pluis & Co. Dinteloord
P l u i s & C o .
BAASJE GEZOCHT
BUFFEL
- Geslacht M - Geboren 1 maart 2020 - Ras Franse Hangoor - Gecastreerd ja - Ingeënt ja - Locatie Boompjesdijk
MIJN VERHAAL: Mijn naam is Buffel en zoals je ziet past deze naam erg goed bij mij; ik ben een reuzenkonijn, een echte Buffel!Mijn vorige baasje had het allerbeste met mij voor en heeft mij zelfs bij een andere opvang heeft laten koppelen met een aantal dames cq. in een groep, omdat één-konijn- geen-konijn is. Helaas heeft dit niet goed uitgepakt en ben ik hier getraumatiseerd uitgekomen. Zelfs zó dat ik voer- en hoknijd had ontwikkeld en erg agressief gedrag vertoonde. Ook verzorgers en zelfs de kippen moesten het ontgelden.Inmiddels ben ik opgenomen bij Pluis & Co. en goed gewend hier. Ik ben zelfs erg relaxed en heb me ontpopt als een enorm grote knuffelbeer die een uitgebreide maaltijd op zijn tijd erg kan waarderen. Van mijn hoknijd is geen spoor meer te bekennen. Waarschijnlijk omdat ik hier 24/7 los loop en heel veel ruimte heb. Dat is dus een voorwaarde bij mijn nieuwe baasje. Hoe ik me in de toekomst naar de dames toe ga gedragen is lastig te voorspellen. Kan jij me veel liefde, ruimte en een nieuw maatje bieden mail dan gauw naar info@opvangpluisenco.nl voor een speeddate.