PIETER
BAASJE GEZOCHT
MIJN VERHAAL: Mijn naam is Buffel en zoals je ziet past deze naam erg goed bij mij; ik ben een reuzenkonijn, een echte Buffel!Mijn vorige baasje had het allerbeste met mij voor en heeft mij zelfs bij een andere opvang heeft laten koppelen met een aantal dames cq. in een groep, omdat één-konijn- geen-konijn is. Helaas heeft dit niet goed uitgepakt en ben ik hier getraumatiseerd uitgekomen. Zelfs zó dat ik voer- en hoknijd had ontwikkeld en erg agressief gedrag vertoonde. Ook verzorgers en zelfs de kippen moesten het ontgelden.Inmiddels ben ik opgenomen bij Pluis & Co. en goed gewend hier. Ik ben zelfs erg relaxed en heb me ontpopt als een enorm grote knuffelbeer die een uitgebreide maaltijd op zijn tijd erg kan waarderen. Van mijn hoknijd is geen spoor meer te bekennen. Waarschijnlijk omdat ik hier 24/7 los loop en heel veel ruimte heb. Dat is dus een voorwaarde bij mijn nieuwe baasje. Hoe ik me in de toekomst naar de dames toe ga gedragen is lastig te voorspellen. Kan jij me veel liefde, ruimte en een nieuw maatje bieden mail dan gauw naar info@opvangpluisenco.nl voor een speeddate.
BUFFEL
- Geslacht M - Geboren 1 maart 2020 - Ras Franse Hangoor - Gecastreerd ja - Ingeënt ja - Locatie Boompjesdijk
P l u i s & C o .
BAASJE GEZOCHT
AUGUST
- Geslacht Ram - Geboren 24 oktober 2021 - Ras Klein tot middelgroot - Vacht Kortharig met lange dekharen, wit met heel donkergrijze oren, staart en oren - Gecastreerd Ja - Ingeënt Ja - Locatie Opvang Pluis & Co. Dinteloord
Samen met zijn 2 broers Teun en Toon is August afgestaan. Ze kwamen ter wereld in een zgn. oeps-nest en bleven met z'n drieën over. Bij elkaar in 1 hok ging niet meer, dus bij opvang Pluis & Co. zitten ze ieder in een eigen ren, wel zo rustig. August is de rustigste van het stel en vindt het ook fijn om te kroelen. Net als zijn broers is hij ontzettend lief en handtam. Binnenkort mag August op date. Heb je een lief vriendinnetje en veel ruimte, kom dan gauw kijken.